Haarverlengingen

Wat zijn Hairextensions?

Wilt u mooi, voller en/of langer haar dan zijn extensions de ideale oplossing.
Hairextensions zijn losse strengen haar die d.m.v. een bond aan het eigen haar bevestigd worden of met microringen zonder uw eigen haar te beschadigen. Het is een methode om meer volume en lengte aan het haar te geven. De extensions zijn 100% echt haar. Het mooiste resultaat wat u kunt bereiken met extensions is als uw eigen haar minimaal 15 cm lang is, dit is nodig voor de natuurlijke overloop van uw eigen haar en de extension. Het is normaal om 15% van de extensions te verliezen. Ieder mens verliest gemiddeld 100-150 haren per dag. Het kan zijn dat die haren aan een extension vast zitten en zal uiteindelijk de extension loslaten. De extensions blijven minimaal 2,5 mnd zitten. .

Wat is een hair weave?

Hair weave is een manier om volume, kleur en lengte aan uw eigen haar te geven. De weave is 100% echt haar en bestaat uit verschillende lengtes en gram. De weave wordt d.m.v. microrings aan u eigen haar vast gemaakt. Deze techniek is niet schadelijk voor u haar. Na ongeveer 6 weken moet de weave weer opnieuw omhoog geplaatst worden. De weave is in verschillende kleuren beschikbaar.

Wat zijn tape extensions?

Tape extensions worden d.m.v onzichtbare tape aan uw eigen haar bevestigd. De tape extensons zijn 100% echt haar en in verschillende kleuren en lengtes verkrijgbaar. Met de bijpassende verzorgings producten kunnen de tape extensions 9 tot 12 maanden gebruikt worden. Na 8 a 10 weken kunnen de tape extensions opnieuw geplaatst en herbruikt worden.

Hoe ga ik te werk?

U komt langs in de salon voor een kennismaking om te kijken of een haarverlenging geschikt is voor uw haar. Vervolgens geef ik een advies over de kleur en de hoeveelheid die we nodig hebben voor het gewenste resultaat. Aan de hand daarvan maak ik een prijsberekening en natuurlijk een vervolgafspraak om de extensions bij u te bevestigen. Wel vraag ik een aanbetaling van €150.

Verzorging:

U kunt alles met de extensions doen, zoals u gewend bent met uw eigen haar.
Föhnen, stijlen, krullen, opsteken, wassen, enz. Wel wordt er geadviseerd om de bijpassende verzorgingsproducten erbij te gebruiken voor een mooi en blijvend resultaat en de garantie op de extensions.

Schuiven naar boven